dilluns, 17 d’agost de 2015

La Pandemia de "MHyV"Arrel de que la meua cosina ha posat a la televisió “Mujeres, hombres y viceversa” (molt a pesar meu de que no sap que vol dir l'última paraula) m’ha sorgit un dubte, com merda hi ha milers de persones que segueixen aquest lamentable espectacle, ho viu dia a dia i els fan els seus ídols? De veres, és una cosa que no entenc.

Per a qui no sàpiga què és aquesta aberració televisiva només vos dic que s’emet en T5, lloc de grans creacions com “Aquí hay tomate”, “Gran Hermano”, “Isla de los Famosos” o “Sálvame”. És simplement un canal fet per al entreteniment del cervell que no vol treballar, el que jo dic: cervell vago.
I es que en tots aquests programes, tots, només hi ha xillits, muntatges, guions que donen pena. Però el pitjor no és el contingut d’aquests “programes”, per dir-los d’alguna forma, el pitjor és vore com tenen milers de seguidors per tot l’estat espanyol i com a twitter fan TT una cosa d’eixes quasi diàriament... i si et dóna per ser un poc cotilla si llegeixes els tweets dels fans t’adones que la gran majoria els queda anys per a poder escriure un monosíl·lab sense cap falta d’ortografia. I si llegeixes els seus twitters, el nivell cultural y social és deplorable.
Vulgueu o no això és preocupant. Penseu que ixos pagaran la seguretat social de moltes persones que ara treballen com a rucs per a sobreviure. Si es que això de les pensions existeix i el capitalisme neoliberal no ens absorbeix en la merda... però això és un altre tema.

M’agradaria saber què vos aporta, i no digueu que vos entreté per que vos puc donar un fum de llibres que llegir i series a vore per a entretindre i passar una gran estona i a més reflexioneu, us divertiu I FEU TREBALLAR EL CERVELL.

De veres, què és el que veieu en eixe tipus de programes? Ho he intentat vore per poder tindre una millor opinió però no aguante més de 3 minuts contants. És impossible vore tant de garrulo fent el subnormal. Ho sent. No puc.

I la pregunta  és seria, de veres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No tingues por, si tens alguna cosa que dir, ja saps; COMENTA!